به وبلاگ من خوش آمدید
در این وب سایت من مطالب جدید مهندسی صنایع و گاهی نیز مطالب جالب و آموزنده و همچنین دلنوشته هایی را قرار میدهم. امیدوارم مطالب برایتان جالب باشد. از اعلام نظراتتون خوشحال میشوم.
همیشه شاد و موفق باشید
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
این وبلاگ ترجمه مقالات انگلیسی مربوط به رشته مهندسی صنایع را با هزینه فقط 1000 تومان به ازای هر صفحه با تایپ آن انجام میدهد. در صورت نیاز به ترجمه در قسمت نظرات موضوع مقاله و تعداد صفحات آن و همچنین زمان نیاز را بگذارید. و ایمیل خود را حتما ثبت کنید. در اسرع وقت هماهنگی از طریق ایمیل شما انجام میشود.
Role of public private partnerships to manage risks in public sector projects in Hong Kong
عنوان فارسی:
نقش مشارکت های خصوصی-دولتی در مدیریت ریسک های پروژه های بخش دولتی در هنگ کنگ
خلاصه:
موکلان فعالیتهای بخش دولتی متعهد هستند که از موثر بودن سرمایه گذاری های با مقیاس وسیع در بخش های دولتی و همچنین دستیابی آنها به بهبود رفاه اجتماعی و کارایی اقتصادی، اطمینان حاصل کنند . اما فعالیتهای ساختمانی به دلیل پیچیدگی خاص آن در هماهنگ سازی محدوده وسیعی از مهارتها و کارهای متفاوت و مرتبط با هم ، نسبت به دیگر فعالیتهای تجاری از ریسک بالاتری برخوردار است. دلیل اصلی این پیچیدگی، در اجرای پروژههای بخش دولتی است که طیف وسیعی از سهامداران منافع متفاوت مرتبط با پروژه ها دارند و در نتیجه اهداف متفاوتی برای پروژه انتظار میرود. با مبنا قراردادن وضعیت فعلی اجرایی در هنگ کنگ، این مقاله ریسک های اصلی در اجرای فعالیتهای بخش دولتی را بررسی میکند و ، روشهایی که کاربرد مشارکت بخش خصوصی – دولتی (PPP) در مدیریت ریسک های تحویل پروژه مفید است را ارایه میدهد. با مثالی از دیزنی لند هنگ کنگ ،چگونگی تخصیص و تسهیم موثر ریسکهای متنوع اصلی متعهد به یک پروژه PPP را میان شرکای خصوصی و دولتی، شرح میدهیم. در این پروژه نمونه ،این نتیجه حاصل شد که تخصیص ریسک اکتسابی سایت و ریسک های قانونی و سیاسی به بخش دولتی موثرتر است در حالیکه که بخش خصوصی میتواند به طور موثر ریسکهای ساخت و طراحی ، ریسکهای عملیاتی و ریسک فعالیت صنعتی را به بخش خصوصی تخصیص دهد . به علاوه، ریسکهای توسعه، ریسکهای بازار، ریسکهای مالی و فورس مازور را میتوان به طور موثر بین شرکا ( خصوصی و دولتی ) تسهیم نمود. این نتایج درسهای ارزشمندی برای محققان و شاغلان در به کاربری قراردادهای PPP ارایه میدهند که ریسکهای تحویل پروژههای بخش دولتی را در کشورها و نواحی دیگر مدیریت کنند.
کلمات کلیدی: مشارکت دولتی – خصوصی(منظور قراردادهای بین بخشهای خصوصی و دولتی است)، پروژه بخش دولتی ، مدیریت ریسک ، هنگ کنگ
برای دریافت اصل مقاله و ترجمه در قسمت نظرات درخواست خود را قرار دهید. در اسرع وقت هماهنگی انجام می شود. هزینه ارسال اصل و ترجمه مقاله 50000 ریال می باشد.
سیاستهای قیمت گذاری برای محصولات جایگزین (قابل تعویض) در یک زنجیره تامین با کانالهای اینترنتی و سنتی
خلاصه فارسی :
این مقاله سیاستهای قیمتگذاری در یک زنجیره تامین با یک تولید کننده، که محصولاتش را از دو طریق یا به یک خرده فروش مستقل و یا مستقیما از طریق اینترنت به مشتریان می فروشد، بررسی می نماید. خرده فروش علاوه بر محصولات تولید کننده، محصول جایگزین مربوط به تولیدکننده دیگری را نیز میفروشد. با معلوم بودن قیمتهای عمده فروشی دو محصول جایگزین، تولید کننده در مورد قیمت خرده فروشی کانال اینترنتی تصمیم گیری میکند و خرده فروش قیمتهای خرده فروشی دو محصول جایگزین را تعیین میکند. تولید کننده و خرده فروش به منظور ماکزیمم سازی سودشان، متغیرهای تصمیم گیری خودشان را انتخاب می کنند. این مقاله قیمت رقابتی را با استفاده از بازی های استکلبرگ و نش فرموله میکند و شرایط وجود و منحصر به فردی متناظر راه حل های تعادلی را نتیجه گیری مینماید. آنالیز تحلیل حساسیت راه حلهای تعادلی برای پارامترهای مدل ارایه شده و سود حاصله برای این دو بازی مقایسه میشوند. نتایج نشان میدهد که بهبود نام تجاری (برند) برای هر دو تولید کننده و خرده فروش سودمند است و همچنین افزایش ارزش خدمت می تواند تهدید ناشی از کانال اینترنتی را برای خرده فروش کم کند و سود تولید کننده را افزایش دهد. علاوه بر این ، مقاله شرایطی که تولید کننده و خرده فروش متقابلا بازی استکلبرگ را ترجیح میدهند را ارایه میدهد. بر اساس این نتایج ، این مقاله یک استراتزی مشارکتی مناسب را برای تولیدکننده و خرده فروش پیشنهاد میکند.
برای دریافت اصل مقاله و ترجمه در قسمت نظرات درخواست خود را قرار دهید. در اسرع وقت هماهنگی انجام می شود. هزینه ارسال اصل و ترجمه مقاله 50000 ریال می باشد.
امروز به کلمه Risk averse برخورد کردم. تعریفی که در نهایت به آن رسیدم در ادامه برایتان آورده ام.
ریسک گریزی به معنای ترجیح پذیرش ریسک کمتری است. تمایل فردی و درونی سرمایه گذاران برای جلوگیری از ریسک غیر ضروری است. این نوع ریسک فردی و درونی است چراکه سرمایه گذاران متفاوت ،تعریف متفاوتی از ریسک غیرضروری دارند.سرمایه گذاری که به دنبال بازده بیشتری است، ریسک های ضروری بیشتری را می پذیرد،در حالی که کسیکه به دنبال بازده کمتری است استراتزی سرمایه گذاری خود را بی پروا و بدون دقت زیاد انتخاب میکند. بنابراین یک سرمایه گذار منطقی که ریسک گریز نیز میباشد، اگر دو سرمایه گذاری بابازده یکسان و ریسک متفاوت برای انتخاب داشته باشد، سرمایه گذاری با ریسک کمتر را انتخاب خواهد کرد.